Zeleninová roláda

Romča

Zeleninová roláda

Postup přípravy

  1. Květák a mrkev uvaříme v osolené vodě doměkka.

    Rozmačkáme a přidáme vejce, sýry, špenát, sůl a pepř. Dobře promícháme.

    Směs rozetřeme na plech vyložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby a pečeme na 190 st. asi 35 minut.

  2. Upečenou placku přikryjeme pečícím papírem a pomocí prkénka plech převrátíme. Nyní vrchní papír opatrně odstraníme a roládu s novým papírem stočíme a necháme vychladnout.

    Pak rozložíme, potřeme paprikovou pastou , poklademe šunkou a zelím. Pevně pomocí papíru stočíme a dáme ztuhnout do lednice.

Líbil se vám recept? Sdílejte

Tiskněte